MIRESEVINI NE ALBINOX

ALBINOX, në treg për disa vjet, ka fituar një përvojë të gjatë në fushën e aksesorëve çelik inox, të tilla si oxhaqe, gardhe, portat, railings dhe handrails për shkallët dhe ballkone, mobilje urbane.

Zbulimi i çelik inoxit daton në 1913, kur Anglezi Harry Brearley, eksperimentonte me materiale për gryken e armëve, ai vuri re se çeliku përmbante 13% -15% krom qe nuk ndryshkej nen ndikimin e elementeve atmosferik natyrore.

Çelik të fuqishme, të sigurt, të besueshëm, të lirë ne mirëmbajtje, këto janë karakteristikat kryesore që ngrene cilësinë e produkteve tona në krahasim me ato tradicionale.

Me një staf të kualifikuar, ne jemi gjithmonë të hapur ndaj sfidave të reja dhe kërkimin e gjitha që ofron teknologjia e re, në mënyrë që të përmirësohet dhe të rritet me pasion që në vitet e fundit ka shënuar.

Në ALBINOX, mbi një gamë të gjerë standarde dhe me porosi, të gjithë mund të gjejnë për mirësjellje, kompetencë, besueshmërinë, efikasitetin, dhe jo më pak të plotë të shërbimit “Gardian”, duke përfshirë instalimin nga punëtorët specialist i grupit tonë.

  • produzione
  • z_parapetti_15
  • scale_a_giorno_per_interni_parapetti_ringhiera_ferro_acciaio_veneto_padova
  • ar050_zoom
  • 1e429a0920489b2b79b60291e982e2fbPAVIMENTO2bis.jpg
  • portabici4
  • Cestini06
  • b_prodotti-75741-rel081c22f6f4ec48ebb30903667c9017b6